El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash PlayerObtener Adobe Flash Player
 
gent al carrer comprant llibres
fotografia escales elèctriques

Jornades

Un espai par aportar elements de debat i reflexió, sobre temes estratègics de ciutat, que contribueixin a enriquir el Pla d’acció del Tarragona 2022

 

Agenda de jornades

Data Títol Àrea Temes
12 de maig Tarragona i el ferrocarril: vies de futur Infraestructures Proposta municipal d’infraestructures ferroviàries i programació de les diferents admisnitracions. Una jornada que obre el debat i la partiicpació amb l’objectiu d’elaborar una proposta de la ciutat erspecte el futur de les insfraestructures ferroviàries.
28 d'octubre L’energia i la ciutat de Tarragona Energia Exposició del model energètic actual i propostes de futur per a una ciutat més sostenible.
11 de novembre Noves polítiques socials: El Pla d’inclusió i cohesió social de Tarragona Social Tarragona aposta per millorar les condicions per a la inclusió i la cohesió social com un repte de ciutat.
20 de novembre Tarragona: Associacionisme i Participació Associacionisme Evolució històrica de les entitats associatives de la ciutat i la seva presència en els òrgans de participació ciutadana.
24 de novembre Ciutat i salut: El municipi i la creació d’entorns saludables Salut i ciutat Plantejament de la millora dels contexts físic i social per crear entorns que ajudin a l’adopció d’hàbits saludables a la ciutat.
18 de Gener Cultura i Creació: Estratègies de futur a Tarragona Cultura Balanç del projecte Cultura 2010, i plantejament de les estratègies culturals de projecció de Tarragona cap el futur amb l’exemple del cas del Centre d’Art Contemporani de Tarragona.
20 de Gener Innovació i economia, motors de la Tarragona del futur Economia El paper de la indústria petroquímica, el turisme, el comerç, les petites empreses, el sector salut i l’emprenedoria en el desenvolupament econòmic de la ciutat.


Inscripcions i documentació

Per inscriure's en les Jornades, envia un correu a [email protected]

Per veure les ponències de les jornades accedeix a Documents

 

 

vista de la rambla

“”

Helena

“”